27 May 2010

PENTINGNYA SMS

Pernahkah anda terfikir betapa pentingnya sms.
Tak caya, cuba la tengok video ni.


video

SYOKNYEE

Sibok betul Umi sekarang...
Penat sangat rasanya..
Tapi tadi tengah2 tension kerja tu, Umi dapat satu email.
hah... korang tengok le sendiri video ni.

video

Hahahaha.....

16 May 2010

WASIAT DARI COMEI

Hmmm...lamanya Umi tak posting kat sini. Kebun Umi kat Farmville tu pun dah lama benar terbiar....Umi sebenarnya sibok dengan business baru....business?? Pasal business tu biar Umi cerita lain kali.

Hari ni Umi nak cerita kat semua yg Umi dapat WASIAT DARI COMEI. Apa wasiatnya??? Ni ha..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



1. Thank & link the person that gave you the cow

Yg sebenar2nya, dah lama Umi dapat wasiat ni tapi tak sempat nak posting kat sini.
Terima kasih banyak2 pada COMEI kerana memberi Umi wasiat yg comei nih.



2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active

Yg ini Umi tak banyak pilihan sebab follower Umi pun cuma 6 org je. Jadi Umi pilih

* Kozumi_ro budak nakal
* storm3
* atie
* n@zihah
* ikan keli sambal
* bro
* alin



3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...


4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

* Makan atau
* layan anak atau
* layan mata...zzzz...tidur beb



5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

* sotong sumbat ngan pulut, kuahkan ngan gula melaka
pelik ke? bagi org Kelantan tak kot tapi bagi org Johor, pelik la kan

* Pepahat
First time makan pelik la...2nd time makan OK je...bagi yg tak suka seefood macam comei pelik la...tapi bagi yg suka seafood Ok kot

* ada lagi tapi tak ingat la...



6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

* tak kira plak



7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???

hehehe....jumpa spouse kat tepi jalan ...betul ke?? hahahaha...jodoh...


Harap Comei puashati dengan jawapan Umi.